maanantaina, lokakuuta 20, 2014

Kirja! Arvonta! :-)

Asioilla on taipumus järjestyä. Toisinaan tämä tapahtuu ällistyttävällä vauhdilla. Tänään kävin kirjani vielä kerran lävitse. Edellisestä kerrasta olikin aikaa puolisen vuotta. Tein joitakin tyylillisiä muutoksia ja nyt on aika. Nyt on aika.

Tätä on minulta kysytty. Tätä on minulta toivottu. Minulla on ilo kertoa, että nyt on aika saattaa ”On” kirjan muodossa Sinulle.

Teetän lähiviikkoina pienen painoksen. Avaan tilausmahdollisuuden uudelle sivustolleni mahdollisimman pian. Kirjasta saataneen myös sähköinen versio Elisa-kirjakauppaan (kirja.elisa.fi) marraskuun alkupuolella.

Nyt sitten puntaroin – mikä on sopiva painosmäärä? Oletko harkitsemassa kirjan ostamista sähköisessä tai painetussa muodossa?

Arvon kolme kappaletta kirjoja kaikkien arvontakupongin täyttäneiden kesken. Löydät arvontakupongin nettisivultani. Suoritan arvonnan sunnuntaina 26.10.

- Jorma Ronkainen

ps. Nettisivullani tarjoan Sinulle myös pienen maistiaisen kirjastani. Toivoakseni myös kuvakirja tässä blogissa ja facebook-sivullani julkaisemistani mietteistä tulee saataville marraskuun aikana. Itse asiassa kuvakirjoja saattaa olla kaksi kappaletta - pidempi on noin 80-sivuinen ja suppeammassa on noin 30 sivua.

Ei kommentteja: