tiistaina, tammikuuta 02, 2018

Suomi 100 -ilotulitus Kannuksessa

Vuodenvaihteessa on otollinen aika pysähtyä ihmettelemään ajan olemusta. Mitä aika on? Tämä hetki on ohikiitävä. Lukematon määrä asioita tapahtuu. Mielen maisemassa väreilee havaintoja ja ajatuksia. Tunteita ja tuntemuksia nousee ja laskee. Jotakin alkaa ja jotakin päättyy joka hetki. Ilmiöt tulevat ja menevät. Kaikki muuttuu. Aivan kaikki?

On ulottuvuus, jonka sisässä tämä kaikki tapahtuu. On jotakin, joka todistaa tätä kaikkea. Voidaankin puhua ajattomasta tilasta, jossa elämä tanssii. Voidaan viitata läsnäoloon, jonka valossa kaikki kimmeltää.

Elämä on kuin matka. Matkaamme ulkoisessa alati muuttuvassa maailmassa, mutta samalla teemme matkaa itseemme. Yhä uudestaan elämä haastaa meitä kysymään ja ihmettelemään - kuka olen? Itsetuntemuksen tie vie ajattomuuden portille. Mitä syvemmin ihminen juurtuu ajattomuuteen, sitä rikkaammin hän toteuttaa itseään ajassa.

Kannuksen Yrittäjät järjestivät komean Suomi 100 -ilotulituksen. Väkeä oli ilahduttavan paljon paikalla. Yrityksemme OnLähde Oy kuvasi tapahtuman. Video tulee tähän piakkoin.

Hyvää uutta vuotta!

Ei kommentteja: