perjantaina, kesäkuuta 09, 2006

ihmisen.vuodatus.net

blogger/blogspot -palvelussa toistuvasti ilmenevien ylläpito- ja kommentointitoimintoihin liittyvien käyttökatkosten vuoksi monistin blogini kahdesta viimeisimmästä tekstistäni alkaen suomalaiseen vuodatus.net -palveluun.

Toistaiseksi tulen julkaisemaan tekstini molemmissa paikoissa.

Siispä mikäli tässä palvelussa kommentointi ei toimi, kannattaa kokeilla tuota toista paikkaa.

Tervetuloa!

-gs, ihmisen.vuodatus.net

8 kommenttia:

Hahmo kirjoitti...

No, mutta! Onkos sinustakin tullut kärsimätön näin nettiaikaan?

Ennenhän odotettiin päiviä ja jopa viikkoja vastauksia kirjeisiimme. Nyt menee hermot, jos postauksia tai kommentoitia ei voi tehdä juuri silloin kun haluaa.

Kärsivällisyyttä, GS!

En tiedä onko hyvä, että on kahdessa paikkaa samat asiat. Pitääkö kommentoida kumpaankin samallatavalla? Mitäs jos kommentoikin eri blogeihin eri tavalla? ;)

gnothi seauton kirjoitti...

Pidän itseäni kärsivällisenä ;-)
Vaikka varmasti tässäkin kohtaa oppimista vielä on.

Alkoi vain vaikuttamaan siltä, että blogger-palvelun toiminnot yskivät yhä useammin ja kun minulla on rajatut mahdolllisuudet päästä rauhassa bloggailemaan niin ajattelin käyttää sen ajan mielummin tehokkaasti kuin käyttökatkoksia ihmetellen.

Kommentoida voi ihan kuin haluaa - seurailen molempien blogien tilannetta.

Ajatukseni oli että kommentit edelleen ensisijaisesti tänne. Mikäli blogger ei pelaa ja on kova halu kommentoida niin sitten vuodatus-puolelle...

Siellä on mahdollista kommentoida myös anonyymisti, joten on tarvittaessa mahdollisuus tuulettaa kunnolla jos siltä tuntuu ja kokee tarvitsevansa anonymiteettiä sen tehdäkseen.

kärsivällisesti bloggaillen,
-gs

ps. blogger tuntuu toimivan aamupäivisin ok, ongelmat vaikuttavat yleisiltä klo 20 tai 21 jälkeen - onko toisilla samanlaisia havaintoja?

sahrami kirjoitti...

gs: Kyllä tänne Bloggeriinkin saa laitettua asetukset niin, että myös anonyymi kommentointi on mahdollista. Minulla on se niin päällä.

gnothi seauton kirjoitti...

sahrami - joo, huomasin sen kyllä. Kyllähän tuon asetuksen voisi käyttöön ottaa...

-gs

sahrami kirjoitti...

Joo, ei minullekaan ole muistaakseeni tullut yhtään anonyymiä kommenttia ja kaikkihan on vastanneet tosi kivasti, vaikka on mahdollisuus myös esiintyä millä tahansa nimellä.

sahrami kirjoitti...

Niin, siis en tarkoita sanoa, että muidenkin pitäisi niin tehdä. Kerroin vain, että sellainen optio on mahdollinen kun en tiennyt, oletko huomannut :)

gnothi seauton kirjoitti...

all right, sahrami!

-gs

Rita kirjoitti...

Minulla on usein tapana tehdä kaikenlaisia varatieratkaisuja arkielämän esteiden varalta. En osannut lainkaan ajatella asiaa noin kuten Hahmo esitti. Mutta toisaalta nyt kun asiaa ajattelen, odotteleminen tosiaankin hermostuttaa minua. Mieluiten keksin ratkaisun kuin odottelen tyhjän panttina. Esimerkiksi teen yleensä treffit kirjakauppaan sellaisen ihmisen kanssa jota arvelen joutuvani odottelemaan ja sitten lueskelen rauhassa kirjoja esim. Buddhaosastossa. (Iskee silmää.)