perjantaina, toukokuuta 04, 2012

Linnut

En ole missään vaiheessa ymmärtänyt Angry Birds-hypetystä ja olen ollut suorastaan ällistynyt palstatilasta ja media-ajasta jota tämä joutavanpäiväinen ilmiö on saanut. Oli ilahduttavaa nähdä eilisessä Hesarissa joku toinenkin joka ei ole polvillaan vihaisten lintujen edessä. "Suomi on pähkinöinä Angry Birds -ilmiöstä, koska kaipaamme niin kovasti uutta Nokiaa. Nyt pitäisi herätä lumouksesta. Nämä linnuthan tahrivat Suomen maineen! Kohta tunnetuin Suomesta tuleva asia on viisivuotiaan aivokapasiteetille soveltuva kännykkäpeli, jossa aggressiiviset linnut tuhoavat possuja" - Sanna Hongisto, HS 3.5.2012

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

No, makuasia mutta minun ja monen muunkin mielestä hauska pelihän se on. Rentouttavaa ajanvietettä silloin tällöin, aivan kuten moni muukin aktiviteetti, joka ei välttämättä hirmuista aivokapasiteettia vaadi, eikä pidäkään... varsinkin jos esimerkiksi tekee vaativaa (aivo)työtä, jonka vastapainoksi haluaa jotain aivan muuta.

Ja on ilman muuta hienoa, että suomalainen firma (tässä tapauksessa Rovio) on tehnyt näin näyttävän läpimurron kansainvälisille markkinoille.