tiistaina, kesäkuuta 10, 2008

Tunnelmasta toiseen

Tuli sitten tehtyä historiallinen Helsingin reissu - tyttö jäi ensimmäistä kertaa yön yli isovanhempien huostaan meidän ihmetellessä ison maailman show-menoa Hartwall Areenalla. Celine Dionin konsertti oli ihan hieno kokemus, mutta upeasta äänestä ja hienoista biiseistä huolimatta meistä ei ainakaan vielä tainnut varsinaisia faneja tulla. Oltiin saatu liput lahjaksi - kiitos vielä kerran Ullalle ja Pertille!

Tänään sitten aivan toisenlaisissa tunnelmissa Joutsan seudulla - Suomi meloo jo 24. kerran ja hauska oli ilmapiiriä haistella. Vesisade antoi sopivaa haastetta (?) hommaan ja kieltämättä oli mukava vetäytyä kuivaan ja lämpimään autoon saateltuani Annen matkaan...

Ja huomenna something completely different - lähden sotimaan viikoksi joten blogin päivittyminen on epätodennäköistä vaikka tietokoneen ääressä olenkin. Optimistina otan juoksukamppeet mukaan - toivon mukaan ainakin alkupäivinä pääsisi juoksemaan... Lauantain kisasta jäi hampaankoloon sen verran että motivaatio on korkealla ja kolmen viikon päästä pitäisi päästä mittaamaan todellinen suoritustaso.

-gs

Ei kommentteja: