torstaina, maaliskuuta 05, 2009

Jäykkäniskainen juoksija

Pitäisikö malttaa mielensä ja pysyä pois ensisijaisesti lapsille tarkoitetuista vekottimista? Huomasin aamulla, että pääni kääntyy vain rajoitetusti vasemmalle. En oikein muuta syytä vaivaan keksi kuin eilisen vesiliukumäen. Puolustuksekseni todettakoon, että laskin mäen vain kahdesti. Jälkimmäinen kerta oli kieltämättä vauhdikas. Ilmeisesti liian vauhdikas. Polskimme pari tuntia koko perhe ja hauskaa oli taas katsoa tyttären innostusta. Pari vuotta sitten hankituista Learn-to-swim-uimaliiveistä voisi ilmeisesti taas vähentää kellukkeita.

Tytär halusi tällä kertaa olla äitinsä kanssa naisten puolella, joten minulla oli hyvää aikaa istuskella kaikessa rauhassa höyrysaunan lämmössä. Korviin sattui keskustelu:

- Pitäisköhän sitä kerhon näkyvyyttä jotenkin parantaa? Voisi miettiä vaikka jotakin tarroja tai vastaavaa, jotka voisi vaikka laukkuun kiinnittää.
- Joo. Vois olla hyvä idea.
- Onkohan niitä kerhon logoja kenellekään tietokoneella?
- Minulla on kyllä se logo.
- Tietokoneella?
- Ei kun ihan paperiversiona.
- Minä voisin sen lukea koneelle, minulla on skanneri kotona. Lähetä se minulle sähköpostilla niin voin skannata sen.
- Joo.


Toisaalta saattoi olla vitsikin, sillä keskustelu soljui kuvaformaattien ja cad-ohjelmien ympärillä siinä määrin sujuvasti että jotakin hajua tietotekniikasta näillä motoristeilla tuntui olevan.

- - -

Treenit sujuivat viime viikolla varsin mallikkaasti. Olin tyttären kanssa Kuusamossa ja käytännössä se merkitsi sitä, että minulla oli hyvää aikaa treenata. Kuntosalia, juoksua ja hiihtoa kertyikin 8-9 tuntia ja niinpä tämän viikon olenkin ottanut hyvin rauhallisesti. Tähän mennessä ainoa liikuntasuoritus oli maanantaina (35 min kuntosali + 40 min juoksua). Nyt tuntuu vahvasti siltä, että pitäisi päästä kokeilemaan, miten tossu kulkee. Niskan jäykkyyden ei kai pitäisi juoksua haitata. Viime viikko tai oikeastaan sitä edeltävä viikko oli muuten sillä tavalla historiallinen, että Jemina meni mummon ja papan kanssa pohjoiseen jo edeltä ja oli mummolassa 4 yötä ennen kuin lomani alkoi ja menin perässä. Niin se lapsi kasvaa ja merkkinä siitä tämäkin.

-gs

Ei kommentteja: