torstaina, maaliskuuta 20, 2014

Kirkkaudesta kirkkauteen

Sanotaan, että "torstai on toivoa täynnä".

Toivo on luottamista ja uskomista mahdollisuuksiin. Todellisuus ei ole lukkoonlyöty. Sinä olet tänäänkin pääroolissa - vain sinä voit päättää miten suhtaudut mahdollisuuksiin, joita tämä päivä sinulle tarjoaa.

Reagoitko kohtaamiisi ihmisiin ja tilanteisiin ennakkoluulosta käsin, pahinta peläten? Pidätkö todellisuutta vihamielisenä? Uskotko, että kyynisyys ja penseys on älykkään ihmisen fiksu tapa suhtautua maailmaan? Onko elämä lopulta jonkinlainen rangaistus?

Valitsetko sittenkin toisen tien? Se tie on runsas, täynnä hyviä mahdollisuuksia. Voit aloittaa tästä hetkestä. Hengitä syvään. Tästä tulee hyvä päivä. Opit uusia asioita. Hymyilet ventovieraalle. Arvostat työkaveriasi. Rakastat perhettäsi. Maailmassa on hyviä ihmisiä. Hyviä asioita tapahtuu.

Tänään on kevätpäivän tasaus. Päivä ja yö ovat yhtä pitkät. Tästä eteenpäin pohjoisella pallonpuoliskolla on valoisaa aikaa yhä enemmän kuin pimeää aikaa. On siis erityisen hieno päivä aloittaa uusi, tietoinen elämä. Varjot eivät sen myötä ehkä kokonaan katoa, mutta opit suhtautumaan niihin uudella tavalla. Koet myös yllättäviä haltioitumisen hetkiä, odottamattomia valonvälähdyksiä. Vähitellen sinussa kasvaa kiitollisuus kaikesta siitä mitä on. Koet tämän hetken täyteyden. Valo alkaa loistaa sisälläsi. Alat hehkua. Säkenöit.

t. Jomppe (facebook.com/OnKaikki)

Ei kommentteja: