sunnuntaina, maaliskuuta 16, 2014

Tahdotko?

Jospa minuus ei olekaan mitään kiinteää? Mitä tapahtuu, jos minätunne ei enää perustu mihinkään tarinoiden kokoelmaan? Mitäpä jos et enää käytä energiaa kulissiminän rakentamiseen ja ylläpitoon?

Kaikki energia vapautuu aitoon elämiseen. Yllätyt ja alat elää kuin ensimmäistä päivää. Kiinnostut tästä hetkestä, tästä kohtaamisesta, tästä ihmisestä. Tässä hetkessä paljastuu loppumaton syvyys. Uunituore, raikas, ilmava, huokoinen tämä hetki avautuu täyteydessään. Maailma on kaunis kuin luomispäivän aamuna.

Tämä hetki kysyy sinulta: "tahdotko?"

facebook.com/OnKaikki

2 kommenttia:

Bror Nyman kirjoitti...

Jorma, mä käyn aina silloin tällöin lukemassa sun blogiasi. Yht'äkkiä mulla tuli mieleen, että sä oot vähän niin kuin se yks heppu siellä Raamatussa, joka huusi suurella äänellä: "Tehkää parannus".

Ei siinä mitään. Kyllä tällainen blogi puolustaa paikkaansa varsin hyvin tässä hektisessä maailmassa, jossa ihmiset tyhjä ilme kasvoillaan tuijottavat eteensä ja kiirehtivät johonkin...

Jorma Ronkainen kirjoitti...

:-) Kiitos kommentista, Bror!

Olen ihan tavallinen heppu, joka kokee ettei tiedä mistään mitään ja toisaalta... olen vakuuttunut siitä, että tätä se on, nyt se tapahtuu, taivasten valtakunta ei ole "sitten kun" eikä "mutta kun".