maanantaina, tammikuuta 07, 2008

Tipaton ärsyttää

Oululainen ravintoloitsija Seppo "Edu" Koskinen on kovin näreissään tipattoman tammikuun yleistymisestä. 5.1. Kalevassa hän paheksuu kun ihmiset vetävät joulukuussa päänsä täyteen ja aloittavat helmikuussa uudestaan (tällaista meininkiä tietysti on syytäkin kritisoida) mutta sieltä syvältä täydellisestä asiantuntemattomuudesta on peräisin (pun intended) hänen näkemyksensä tipattoman tammikuun merkityksestä hyvinvoinnille, suora lainaus em. jutusta:

"Ei tuollaiset tipattomat kuukaudet tunnu ihmisen kehossa missään."

Minulla ei lääkärin koulutusta ole, mutta mikään Einstein ei tarvitse olla että voi päätellä päihteettömän elämän (vaikka vain kuukauden mittaisenakin jo) tekevän hyvää niin keholle kuin mielellekin.

Koskinen lienee enemmänkin huolissaan omista ravintolabusineksistaan; onhan se liikemiehen näkökulmasta kurjaa jos suuri prosentti potentiaalisista asiakkaista ei ravintolaan edes yhtä lasillista tule juomaan. Voi ravintoloitsijaparkaa, voi.

-gs

2 kommenttia:

Rita kirjoitti...

Hah hah! Riemastuttavaa kun ravintoloitsija antaa "asiantuntijamielipiteensä" aiheesta - vai oliko se vaan niin huvittavaa kun esitit sen noin mainioin sanakääntein? Joka tapauksessa hullunhauska juttu:D

gnothi seauton kirjoitti...

Niinpä! Jutun voi Kalevan verkkoversiosta lukea (linkki tekstissäni).

Ravintoloitsija kertoo jutussa, että parempi olisi käyttää alkoholia tasaisesti tmv. (lue: businessta on helpompi tehdä kun kassavirta on tasainen).

-gs