tiistaina, syyskuuta 29, 2009

Uutisointia

Olen epäpoliittinen ihminen. Mutta huomio kiinnittyi uutisointiin.

http://www.mtv3.fi/uutiset/kotimaa.shtml/arkistot/kotimaa/2009/09/963996
MTV3 - Sanna Pietiläinen
Vanhasen elekieli kertoi pidätetystä raivosta

Pääministeri Matti Vanhasen tiedotustilaisuus oli Suomen oloissa poikkeuksellisen dramaattinen. (...)Vanhanen tuli saliin raivoa pidättäen ja myös lähti salista nopeasti, vastaamatta toimittajien kysymyksiin. Kun Vanhanen istui pöydän ääreen, hän vaikutti päällisin puolin rauhalliselta, mutta silmälasien käsittely antoi osviittaa hänen tunnetilastaan. Vanhanen otti lasit päästään useaan otteeseen ja laittoi ne painokkaiden lauseiden jälkeen takaisin rivakasti päähänsä. (...) Vanhasen ääni pysyi rauhallisena, jopa hienoinen hymy käväisi hänen kasvoillaan, kun hän kertasi Yleisradion kertomaa.(...)
- Annankin nyt puheenvuoron TV2:n toimittajalle, sanoi Vanhanen.
Kun puhujaa ei kuulunut, alkoi Vanhasen äänessäkin jo kuulua raivo.
- Ei voi olla, että esitetään keskusrikospoliisin tutkintaan johtavia väitteitä, jos ei olla täällä esittämässä argumentteja.

- - -

Näin tiedotustilaisuuden jälkikäteen ja mietin missähän tilaisuudessa Sanna Pietiläinen on ollut.

- - -

Kisakausi alkaa kääntyä loppusuoralle - näillä näkymin enää yksi startti edessä. Kausi päättyy parin viikon kuluttua maratoniin tai puolikkaaseen. Jos oikein kurjaa keliä on luvassa niin puolikas riittänee, muutoin yritän parantaa maratonennätystä 3.1X-tasolle. Eilen juoksin viimeisen pitkän lenkin, noin 2h15min ja meno tuntui oikein hyvältä.

Kausi on ollut pettymys ja mukava olisi onnistua viimeisessä kisassa niin että jäisi hyvä into talven treeneihin. Toisaalta alkukesän menetyksen myötä asioiden tärkeysjärjestys palasi kirkkaana mieleen eikä juoksukisoissa kirmailu tuntunut siinä kohtaa kovinkaan tärkeältä jutulta.

-gs

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Sitä tv2:n toimittajaa ei oltu kutsuttu paikalle.