sunnuntaina, joulukuuta 06, 2015

Itsenäisyyspäivän juhliin

Inttikuvaviikon loppu häämöttää... Toukokuussa 1987 koitti siviili ja syksyllä palasin Oulun yliopistoon tietojenkäsittelytieteen opintojen pariin. Välivuosi harmaissa oli ollut paikallaan, sillä opiskelumotivaatio oli kovasti kasvanut! Muistan kyllä hyvin kun jollakin raskaalla metsäkeikalla ajatus lämpimästä luentosalissa oli kovin suloinen.
Vaikka lähdin pois armeijasta, armeija ei lähtenyt pois minusta. Tasaiseen tahtiin on kutsu kertausharjoituksiin käynyt - viime kesäkuussa vietin jälleen 10 päivää "siellä jossakin". Näissä merkeissä vietän Annen ja Jeminan kanssa tänään itsenäisyyspäiväjuhlaa ja ylennystilaisuutta Mikkelin Mikaelissa. Uusi musta puku ja valkoinen paita on hankittu ja kunniamerkit rintapieleen aseteltu.

Suora YouTube-striimaus juhlasta löytyy Mikkelin kaupungin sivujen kautta (mikkeli.fi) klo 14 alkaen. Saattaapa luvassa olla myös Periscope-lähetystä kanavallani (@jompper).

Hyvää itsenäisyyspäivää!

Reservin upseerien ylennykset itsenäisyyspäivänä: http://www.puolustusvoimat.fi/wcm/erikoissivustot/itsenaisyyspaiva2015/suomeksi/ylennykset/reservin+upseerit

Ei kommentteja: