tiistaina, huhtikuuta 05, 2016

Olet sen arvoinen

Milloin menit metsään? Milloin vaelsit luonnossa? On tilaa, on aikaa. Hitaus. Hiljaisuus. Tyyneys. Luonnon parantava läsnäolo kutsuu Sinua pysähtymään itsesi äärelle. Miksi olet? Kuka olet? Mitä rakastat?

Vaellatpa juuri nyt valossa tai varjossa, tutulla tai tuntemattomalla polulla, miellyttävissä, neutraaleissa tai kärsimyksen täyteisissä tunnelmissa - tämä hetki on sinun polkusi juuri nyt. Sinä voit viipyillä tässä hetkessä. Sinä voit antaa näkymien, tunnelmien ja aistimusten liikkua sinussa. Voit myös kiihdyttää vauhtia. Saatat ajatella, että tämä hetki ei ole sinun juttu, joten on kiiruhdettava johonkin toiseen hetkeen, johonkin mieluisampaan. Voit pelätä tätä hetkeä. Voit kääntää selkäsi. Voit sulkea silmäsi. Tämä hetki sallii kaiken tämän.

Sinulla on mahdollisuus pysähtyä, edes pieneksi hetkeksi. Mitä sinulle kuuluu? Miten voit juuri nyt? Mitä sydämesi sanoo tästä hetkestä? Saako valitsemasi tie, tämä tie sydämesi laulamaan? Huomaatko sittenkin laulavasi toisten lauluja? Sinä voit valita. Sinä olet sen arvoinen.

Ei kommentteja: