keskiviikkona, lokakuuta 24, 2007

Halakosouvia ja hh-tankkausta...Pinosimme tytön kanssa halkoja - saatiin puolet urakasta valmiiksi. Kunnon koivuklapeja aimo satsi, kyllä niillä ensi talven pärjää. Mukava on tulta takassa pitää - lisäksi pienentää muita lämmityskuluja.

Maltojuomaa aloin sitten nautiskelemaan; hiilihydraattipitoista nestettä kiskotaan perjantaihin saakka, jotta energiavarastot olisivat mahdollisimman täynnä kun sunnuntaina ollaan viivalla. Sääennuste on lämpötilan osalta hyvä, mutta tuulen osalta haasteellinen. Etelätuulta jos pukkaa 15 m/s niin maratonin toinen puolikas mennään vastatuuleen ja siitä voi tulla varsin mielenkiintoista...

Harjoitukset ovat sujuneet hyvin - sunnuntaina juoksin 20 kilometriä niin että eka kympin vedin rauhallisesti pk-vauhtia (noin 5.20 min/km) ja toka kympin maratonvauhtia (noin 4.40 min/km). Maanantaina en juossut ja eilen tein vain kevyen lenkin (6 km 5.20 -vauhtia). Tänään on ohjelmassa viimeinen hiukan kovempaa juoksua sisältävä harjoitus - juoksen kymmenisen kilometriä niin että siihen sisältyy puolenkymmentä kolmen minuutin maratonvauhtista osuutta.

Olen ajatellut lähteä rohkeasti tavoittelemaan 3.20 alitusta 1.40 + 1.38 -puolikkailla mutta tuo tuuli saattaa kyllä sotkea suunnitelmat. Pitäisikö lasketella myötätuuleen hiukan kovempaa (1.38) ja puskea sitten vastatuuleen mitä jaksaa? Katsotaan nyt... Ehtiihän nuo ennusteet vielä muuttumaan. Ja toisaalta kun startti on aamulla 8.30, kenties tuuli ei vielä ole noussut?

-gs

(kuva http://www.luontokuvat.fi/tallennehakemisto/m/3/3/335-101.jpg)

Ei kommentteja: