sunnuntaina, lokakuuta 28, 2007

PB!

Terveiset Naantalin kylpylästä!

13 vuoden takainen rekordi kaunistui lukemiin 3.23.59, joten hyvä on fiilis! Vastatuuli ja yksinjuoksu söi loppuajasta muutaman minuutin, mutta mistä tuosta! Mahtava oli juosta kun vaimo ja tytär olivat monessa kohtaa kannustamassa!

Nyt 2-3 viikkoa juoksutaukoa ja ensi kauden tavoitteet mietintään.

-gs

2 kommenttia:

Milvus kirjoitti...

Onnittelut erinomaisesta ajasta.
Ensi vuonna taidan panostaa puolimaratoneihin ja sitä lyhempiin. Alkoi tuo kokonaisen hölköttely tympiä Vantaalla.

Länsiväylä huhtikuussa ja joku alkukesän puolikas (HCR tms.). Ehkä lokakuussa voisi taas juosta kotimaratonina Vantaan. Reitti kun on nopea, niin siellä voisi yrittää ennätystä. Tänä vuonna tuo yritys kariutui minulle aikaisemmin täysin vieraisiin pohjekramppeihin alkaen 35 km kohdalta. Hemmetin mukavat 7 km tököttää suorin jaloin vesisateessa. No, pitääpähän nöyränä...

Tänään yksi huipennus, kun Rushin keikalle tulee suunnattua. Näin bändin kaksi vuotta sitten Tukholmassa, mutta harvinaista herkkuahan tämä on, varsinkin minulle joka olen kuunnellut bändiä aina vuodestaa 1981!

gnothi seauton kirjoitti...

Kiitos - muikea on ollut olo, vaikka leikkiähän tämä vain...

Itse olen syönyt säännöllisesti magnesiumia ja ennen puolikasta tai maraa hiukan enemmänkin eikä mainitsemiasi kramppeja ole ollut. Olen myös sipaissut pohkeisiin zinaxin-geeliä ja orudista ennen kisaa.

-gs