tiistaina, lokakuuta 02, 2007

Juoksin

Pitkästä aikaa tein kaksi juoksulenkkiä samalle päivälle - päivällä tytön ollessa kerhossa kävin juoksemassa maastossa 10.5 km kevyesti (1.01) ja vielä iltasella rouvan tultua työmatkalta heitin 10 km lenkin asvaltilla aavistuksen päivän versiota kovempaa (51 min). Pari kolme pyrähdystä tein ja ihan mukavalta tuntui. Hieno keli juosta! Lyhythihainen paita ja pitkät trikoot sopiva varustus molemmissa juoksuissa.

Sunnuntain pitkä lenkki tuntuu vielä hiukan jaloissa, huomenna on välipäivän paikka - kenties punttisalilla lihaskuntoa...

-gs

2 kommenttia:

Milvus kirjoitti...

Olipa mahtavaa käydä tänään lenkillä. Tiistainen hierojalla käynti (käsitteli samalla t o d e l l a jumissa olevaa lantiotani) avasi jalat ja keskikehon aivan uudenlaiseen toimintakuntoon. Lähestyvä Vantaan maraton näyttäytyy nyt mahdollisuutena, ei uhkana kuten muutama päivä sitten.

gnothi seauton kirjoitti...

Mukava kuulla että kulki! Vantaa oli minullakin yhtenä vaihtoehtona mutta tuntui että se tulee vähän liian aikaisin joten kuun lopun Åland on se paikka jossa syksyn maratonkunnon testaan.

Sinulla on Vantaaseen enää reilu viikko, joten tärkeimmät treenit alkaa olla tehty, vai kuinka?

-gs