tiistaina, maaliskuuta 25, 2008

Viikko 12 - hyvä viikko

Pääsiäinen sujui toisaalta leppoisasti ja toisaalta rankasti. Mökillä vietettiin mukavaa aikaa torstaista maanantaihin. Hyvää seuraa, hyvää ruokaa ja hyviä harjoituksia. Perjantaina ahkeroin pari tuntia saadakseni metri kertaa metri avannon lähes puolimetrisen jään peittämään järveen - jääsahaa ja tuuraa sai heiluttaa ihan tosissaan... Savusaunasta olikin sitten mukava pulahtaa järveen jäähtymään. Juoksutreenejä tein melko ahkerasti - pääsiäisen saldo 44 km.

- - -

11 päivän ja 22 tunnin kuluttua lähtölaukaus kajahtaa Riemukaarelta... Viikon juoksut sujuivat mukavasti, määrä väheni suunnitellusti viime viikosta ja lauantaina sain tehtyä hyvän maratonvauhtisen harjoituksen. Tällä viikolla määrä edelleen tippuu noin 50 kilometriin ja viikon avainharjoitus on noin kahdenkymmenen kilometrin lenkki, josta jälkimmäinen kymppi maratonvauhtisena.

ma -
ti pk/vk 9.8 km (sis. 3 km maravauhtisen osuuden)
ke pk/vk 6.6 km (sis. 4 km maravauhtisen osuuden)
to -
pe pk/vk 10.2 km (sis. 2.8 km maravauhtisen osuuden sekä muutama sprintti)
la pk/vk 27.8 km (sis. 22.4 km maravauhtista, 4.50 min/km)
su pk 6.5 km
yht 60.9 km (edell. viikko 92.0 km)

Lauantain treenin jälkeen vedin Jempsua järvenjäällä pulkasssa toista tuntia. Tytön nukkuessa päiväuniaan puntaroin Pariisin reissua ja juoksun osalta tavoitteet kiteytyivät kuin itsestään. Unelmia pitää aina olla, ja Pariisin kisan unelma on alittaa 3.20, mikä lauantain harjoituksen perusteella tuntuu mahdolliselta. Joskin se edellyttää että kaikki sujuu nappiin. Negatiivisella splitillä lähden tavoitteeseen tähtäämään ja se merkitsee ensimmäisen puoliskon "pidättelemistä" noin 1.41-1.42 aikaan.

Unelma: alle 3.20
Hyvä suoritus: 3.20-3.25
Perussuoritus: 3.25-3.30

-gs

ps. utuinen, onko parempi näin? ;)

Ei kommentteja: