tiistaina, marraskuuta 25, 2014

Hymy

Sinä näet mielen työt. Mieli on niin puuhakas käsitteellisten tarralappujensa, arvottamisen, vertailun ja pohdinnan parissa. Mielen tehtävä on pitää sinut hengissä. Ja katso: tässä sinä olet. Mieli on tehnyt oivaa työtä. Kiitos mieli!

Läsnäolosi lämmössä mielen masiinalla on taipumus rauhoittua. Hengität syvään. Olet perillä. Tässä. Nyt. Elämä on suora lähetys. Sinua saattaa hieman hymyilyttää. Tämä hetki hymyilee takaisin.

- Jorma Ronkainen (kuva Marianna Heini, http://www.mariannaheini.com/photography/)

ps. "On". Kirja. Onnesta. Enää 41 kpl jäljellä ensimmäisestä painoksesta. Vielä ehdit tilaamaan omasi jouluksi (http://www.onnessa.com/onkirja.html). Tänään sain jälleen ihanaa palautetta lukijoilta:

”Kiitos Jorma upeasta kirjasta. Se tempasi mukaansa jo heti alkulehdiltä. Upeita ajatuksia ja tapasi ilmaista niitä on suorastaan henkeäsalpaavan intensiivinen.”

Toinen: ”Jorma on kirjoittanut vaikeista asioista uskomattoman selkeästi ja järkeenkäyvästi, paikoitellen jopa hauskasti. Tämän kirjan pitäisi olla lukiossa yhtenä oppikirjana, sillä nuorissa on tulevaisuus. Tämä kirja on Jormalta lahja Suomen kansalle. Valo tulee Pohjolasta. Kyllä, tässä on yksi iso valonväläys. Mahtava joululahja ajattelevalle, elämää pohtivalle ihmiselle.”

Kolmas: "Kannattaa tilata ystävät, minulla jo ON kirja, ONNI Hyvää ja mielen kiintoista lukemista."

Neljäs: "On hieno, hieno kirja. Sen seurassa on hyvä illalla nukahtaa rauhalliseen, turvalliseen uneen. Kiitos"

Ei kommentteja: